KLYDE ne cucereste cu noul single, „Ama”

22 mai    1.150     

KLYDE - Ama

KLYDE lanseaza astazi primul sa piesa alaturi de Roton Music, „Ama”, care reuseste sa ne ne invaluie intr-o poveste plina de mister si senzualitate.
 
Compusa de catre Liviu Tanasoiu si Dorin Ochenatu, „Ama” are in prim-plan un moment des intalnit in care te simti atras de o persoana si faci tot posibilul pentru a o cuceri.
 
KLYDE, care a contribuit si la scrierea versurilor, s-a declarat incantat de vibe-ul si mesajul piesei: „In opinia mea, piesa are un „aer” misterios si senzual. E vorba despre atunci cand esti ademenit de o persoana necunoscuta si incerci sa faci tot ce poti pentru a fi impreuna cu ea, dar nici nu esti sigur daca miscarile tale sunt bune. As vrea ca publicul, cand o asculta, sa simta ca face parte din poveste.”
 
„Ama” are parte de un videoclip regizat de Khaled Mokhtar a carui viziune reda perfect enigmele din jurul povestii de dragoste ce tocmai se infiripa.
 
„Filmarile au mers foarte bine, ma bucur ca mi s-a indeplinit dorinta de a lucra cu Khaled Mokthar, pe care il admir mult ca regizor. Totul a durat 12 ore, a fost si obositor dar a meritat, pentru ca sunt foarte multumit de rezultat”, a spus KLYDE.
 
„Ama” este inceputul unei cariere internationale pentru KLYDE, mai ales ca limba engleza este cea in care isi exprima starile cel mai bine.
 
KLYDE a inceput sa se dezvolte ca artist si compozitor inca de la 13 ani cand a invatat sa cante singur la chitara. Inainte de asta, pe cand era copil, KLYDE obisnuia sa sustina concerte cu prietenii in cartierul in care a crescut.
 
Artistul a participat la diverse concursuri si festivaluri de muzica, dar si de dans, printre care se numara TiMAF si X-factor.
 
Carismatic si talentat, KLYDE a cantat si alaturi de Amna in piesa „Un Craciun Fericit”, dedicata sarbatorilor de iarna si lansata in decembrie 2015.
 
Muzicienii care il inspira provin din multiple genuri muzicale, printre care se afla Hurts, Adele, Bruno Mars, Jessie J, Drake, Major Lazer sau The Weeknd. Insa, daca ar trebui sa asculte o singura piesa pentru tot restul vietii, ar fi varianta acustica de la „Love Like This”, semnata de Kodaline.
 


Tag-uri: Ama, KLYDE, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii