La inceput de 2015, Sore ne ofera in dar un „Magnet de frigider”

21 ian.    1.546     

Sore - Magnet de frigider

La inceput de 2015, Sore revine cu o piesa emotionanta si intensa, „Magnet de frigider”. Single-ul spune povestea uneia dintre cele mai importante intalniri pe care un om le are in viata, cea cu dragostea.
 
Piesa a fost produsa in studiourile HaHaHa Production, fiind lansata sub egida MediaPro Music. Muzica este compusa de Mihai Andrei, iar versurile au fost scrise de Sore, in colaborare cu Smiley si Elena Morosanu.
 
„Magnet de frigider” beneficiaza si de un videoclip la fel de emotionant, regizat de Iura Luncasu. Actiunea clipului se deruleaza pe parcursul celor patru anotimpuri, ca metafora a evolutiei unei relatii. Filmarile au fost realizate intr-o maniera total inedita pentru videoclipurile din Romania, acesta fiind primul clip al artistei filmat cu tehnica „one shot”.
 
„‘Magnet de frigider’ este o poveste in care oricine se poate regasi, pentru ca, la un moment dat in viata, fiecare dintre noi iubeste. In videoclip, eu intruchipez iubirea dintre protagonisti… o iubire intensa, dar si complicata, cu suisuri si coborasuri. Finalul povestii poate parea trist, dar de fapt ofera posibilitatea unui nou inceput, asemenea derularii anotimpurilor”, a spus Sore.
 
Alaturi de Sore, in videoclip ii regasim pe actorii Emilian Oprea si Andreea Vasile, colegii artistei din lungmetrajul – „De ce eu?”, in regia lui Tudor Giurgiu, a carui premiera va avea loc in februarie.
 


Tag-uri: HaHaHa Music Production, Magnet de frigider, Media Pro Music, Sore,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.003      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.644      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.513      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii