Levent, fostul membru Lala Band, revine cu un nou single

16 iun.    1.605     

Levent - Copacabana

Levent s-a remarcat in cadrul grupului LaLa Band, a jucat in serialele „Pariu cu Viata”, „O noua viata”, si filmul „Selfie”, iar acum lanseaza „Copacabana”, un single insotit de un videoclip fierbinte, special pentru sezonul estival.
 
Piesa are ritmurile perfecte care te fac sa te simti exact ca pe celebra plaja braziliana. Piesa este o coproductie Red Clover Media si Mixton Music, a fost produsa in studioul Mixton Music, iar videoclipul este regizat de Andreea Vorniciuc. Desi nu a fost filmat la “Copacabana”, clipul este la fel de fierbinte ca o plaja intr-o zi torida de vara.
 
“Copacabana” are toate ingredientele pentru ca in aceasta vara sa se auda la toate petrecerile si sa fie unul dintre hiturile sezonului. Vocea senzuala a lui Levent si ritmurile piesei te fac sa dansezi, visezi si sa evadezi acolo unde iti doresti sa fii cu persoana iubita.
 
Momentan Levent se afla pe platourile de filmare la “Selfie 2”, film care urmeaza sa fie lansat in primavara anului viitor. Pentru a fi la curent cu activitatea artistica a lui Levent, urmariti fb.com/Levent-Sali.
 


Tag-uri: Copacabana, Levent, Mixton Music, Red Clover Media,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii