Lexie Shine lanseaza single-ul „N-a fost sa fie”

27 ian.    1.507     

Lexie Shine - N-a fost sa fie

Lexie Shine lanseaza single-ul „N-a fost sa fie”, o poveste despre o iubire neimpartasita, melancolie, momente triste cand suntem nevoiti sa renuntam la sentimentele pe care le-am fi pastrat toata viata, speranta pe care o pastram in suflet, o poveste cu un final nefericit care ne face sa spunem „Poate ca n-a fost sa fie/ Flacara atat de vie/ Amintirea ta ma cheama/ Ne uneste, ne destrama”.
 
Ce a fost n-are sa mai fie si ce nu este n-a fost sa fie. Dupa lacrimi, ura, frica si detestare, tot ceea ce ne ramane sa facem este sa ne resemnam in fata esecului. In timp, toate aceste sentimente trec si, chiar daca nu se vindeca, timpul aduce liniste.
 
„Single-ul s-a potrivit perfect cu starea mea de spirit din momentul in care l-am ascultat si m-a facut sa realizez ca, cel mai important dupa o despartie dureroasa, este sa fim optimisti si sa vedem soarele din spatele norilor”, declara Lexie Shine.
 
Piesa „N-a fost sa fie”, un pop cu versuri in limba romana, este compusa de catre Ciprian Nica si Adrian Georgescu si ii pune in evidenta timbrul special a lui Lexie Shine. Artista nu este la prima colaborare cu studioul NMC & A.G. Productions, cu care a mai lansat atat piese cu versuri in limba romana, cat si in limba engleza.
 


Tag-uri: Cat Music, lansare, Lexie Shine, N-a fost sa fie, single,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.123      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

4.920      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

4.765      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii