Leya D. lanseaza single-ul „Karma”, featuring Kalif*

9 nov.    1.245     

Leya D. feat. Kalif - Karma

Leya D. si Kalif lanseaza single-ul si videoclipul „Karma”, o poveste despre resemnare, despre momentele in care gandesti ca „Ceea ce dai, aia primesti”.
 
Piesa este compusa de catre cei doi artisti si AlinRadu, cel care semneaza si productia, iar videoclipul este regizat de „Calatorie Magica” si a fost filmat intr-una dintre cele mai spectaculoase locatii din Romania, Castelul Cantacuzino din Busteni.
 
„Este o piesa de stare care ne face sa ne gandim ca uneori trebuie sa calculam ceea ce facem si ceea ce oferim pentru ca, undeva, candva, o sa primim aceleasi lucruri”, declara Leya D.
 
„Am decis sa fac parte din acest proiect imediat ce am primit piesa si i-am dat play. Liniile pe care le-a compus Leya, partea ei de text si vocea ei m-au impresionat si inspirat, in acelasi timp. Este o piesa care ne invata un lucru esential si anume ca in viata primesti ceea ce oferi (KARMA). Fiecare dintre noi, atat eu, cat si Leya, am investit foarte multa munca si sentimente in compozitia piesei”, declara Kalif.
 
Pentru Leya D., participanta a concursului TV X Factor, editia 2014, piesa „Karma” este prima colaborare si o noua piesa cu versuri in limba romana, ca in cazul „1000 de motive”, single lansat in 2015. Kalif a colaborat in 2015 cu Roxanna si au lansat single-ul „Apel in asteptare”, cu peste 3,8 milioane de vizualizari pe YouTube.
 


Tag-uri: Cat Music, Kalif, Karma, Leya D., Voices Media,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii