Lidia Buble lanseaza „Le-am spus si fetelor”, feat Amira

2 dec.    1.542     

Lidia Buble feat. Amira - Le-am spus si fetelor

Simpatica si energica Lidia Buble lanseaza cel de-al treilea videoclip din cariera – „Le-am spus si fetelor”, in colaborare cu Amira.
 
Lidia si-a luat gasca de fete si au pornit intr-o calatorie plina de culoare si miscari de dans senzuale si au cucerit publicul cu ritmurile noului single, compus de catre Adrian Sina, Silviu Dumitrascu si Amira, in studiourile Premium Artist.
 
Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan, cel cu care Lidia a colaborat si pentru clipul „Inima nu stie”, in care artista a jucat un rol inedit, de bad girl, pentru care s-a antrenat alaturi de un instructor de Aikido.
 
Pe langa cadrele in care Lidia si cele 5 dansatoare sunt surprinse pe strazile din Bucuresti, videoclipul „Le-am spus si fetelor” ne va cuceri cu siguranta si prin look-ul artistei, coregrafiile spectaculoase si atitudinea girl-power.
 
Lidia si-a unit fortele cu Amira in urma cu cateva saptamani cand au lansat single-ul „Le-am spus si fetelor”, pe care l-au prezentat in premiera pe scena Media Music Awards 2015. In doar o luna de cand a fost lansat, single-ul are pe 6,7 milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music si a intrat in top 10 piese de pe posturile radio.
 


Tag-uri: Amira, Cat Music, Le-am spus si fetelor, Lidia Buble, Premium Artist,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.255      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.030      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

4.881      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii