Lidia Buble lanseaza single-ul „Inima nu stie”

19 mart.    1.329     

Lidia Buble - Inima nu stie

Suferim. Induram. Iertam? O trilogie prezenta in viata oricarui om. Cat de mult poate indura inima cand suferim din iubire? De multe ori ne amagim ca putem schimba pe cineva cu iubirea noastra sau ca trebuie sa mergem mai departe, cu toate ca nu exista un loc anume in care trebuie sa ajungem. Dar, in fond, lucrurile sunt sau nu sunt.
 
O poveste cinematografica plina de intriga si pasiune, videoclipul „Inima nu stie” o aduce pe Lidia Buble intr-un rol inedit, de bad girl, pentru care s-a antrenat intens, alaturi de un instructor de Aikido. Lidia este implicata intr-o poveste de iubire din care are doar de suferit, fapt ce o motiveaza sa se razbune, asemenea personajului interpretat de catre Uma Thurman in filmul „Kill Bill”.
 
„A fost un 2014 frumos si nebun! Un an in care am cunoscut multi oameni, un an in care m-am bucurat de fiecare clipa si in care am trait la intensitate maxima emotii. ‘Inima nu stie’ este al doilea meu single, compus de catre Adi Sina si sunt foarte fericita pentru ca a sosit momentul sa va arat tuturor la ce am muncit in ultima perioada. Voi sunteti totul pentru mine! Nu uitati sa va inscrieti la concurs. Va pup!”, declara Lidia Buble
 
Regizat de catre Dan Petcan, clipul a fost filmat pe parcursul a doua zile, atat intr-o parcare subterana din Bucuresti, unde o putem vedea pe artista implicata intr-un street fight, alaturi de doua gasti de tineri, cat si la munte, unde Lidia se antreneaza, pe o vreme capricioasa, cu temperaturi scazute si viscol, pentru o intalnire de gradul zero.
 
„Lidia Buble a dat viata acestei piese. Ma bucur ca am ocazia sa arat publicului o piesa care, prin interpretatrea Lidiei, imi da fiori”, declara Adrian Sina.
 
Compusa de catre Adrian Sina, in studiourile Premium Artist, piesa „Inima nu stie” este al doilea single lansat de catre Lidia Buble, dupa succesul hitului „Noi simtim la fel”, care a ocupat saptamani la rand prima pozitie in topurile muzicale si a adunat peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube.
 


Tag-uri: Adrian Sina, Cat Music, Inima nu stie, lansare, Lidia Buble, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii