Lidia Buble lanseaza single-ul „Ma certi”, feat Adrian Sina

15 nov.    1.415     

Lidia Buble feat. Adrian Sina - Ma certi

Dupa ce le-a spus si fetelor ca noi simtim la fel, doua hituri incontestabile pe care le-a lansat pana acum, Lidia Buble lanseaza single-ul si videoclipul „Ma certi”, o noua colaborare cu Adrian Sina.
 
Ca in cazul celorlate piese lansate de catre Lidia, Adrian Sina este si compozitorul noului single, de aceasta data alaturi de Cojocaru Anca si Andrei Vitan. Videoclipul este regizat de catre Bogdan Paun si Alexandru Muresan si o aduce pe Lidia Buble intr-un modern fairytale, young, cool, funny, o poveste de dragoste din care nu lipseste sarea si piperul.
 
„Am reusit, alaturi de Adi Sina, sa transpunem o frumoasa poveste de dragoste, cu bune si rele, sa subliniem si acele momente de ‘cearta’, fara de care nu ne putem lipsi, atunci cand iubim si suntem iubiti. Imi doresc ca bublisorii mei sa se indragosteasca de ‘Ma certi’ si, cu ajutorul lor, sa devina hit. Voi certati din si in iubire? Daca da, iertati repede?”, spune Lidia Buble.
 
„MA CERTI este o piesa pop superba, cu o incarcatura mare, care vorbeste despre momentele acelea in care indragostitii se cearta din prea multa iubire. Vocea Lidiei transpune excelent povestea cantecului. Sunt sigur ca toti ne vom regasi in versurile piesei”, declara Adrian Sina.
 
2015 a fost un an cu zeci de milioane de vizualizari pe YouTube pentru Lidia. Artista a cucerit topurile muzicale cu hitul „Le-am spus si fetelor”, in colaborare cu Amira. Lansat in luna septembrie, videoclipul „Le-am spus si fetelor” a adunat pana in prezent peste 26 de milioane de vizualizari si a ocupat saptamani la rand primele pozitii in topurile radio, TV, iTunes si Shazam din Romania.
 


Tag-uri: Adrian Sina, Cat Music, Lidia Buble, Ma certi,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii