Lino a descoperit “Alfabetul iubirii” si lanseaza un nou single alaturi de Mario Fresh

28 oct.    1.151     

lino-feat-mario-fresh-alfabetul-iubirii

A, B, C, litere. Cu o poveste urbana, young & fresh, Lino lanseaza single-ul si videoclipul „Alfabetul Iubirii”, in colaborare cu colegul lui de la Golden Boy Society, Mario Fresh, sub atenta indrumare a lui Alex Velea.
 
„Ii multumesc lui Alex Velea pentru ca a scris si produs piesa „Alfabetul Iubirii”, care mi se potriveste perfect, atat mie, cat si lui Mario Fresh. Este o piesa despre cea mai frumoasa perioada, despre orice persoana care iubeste si este iubita :)”, spune Lino despre noul lui single.
 
In ton cu versurile optimiste, videoclipul regizat de Claudiu Stan surprinde o gasca de adolescenti energici, in diversele activitati specifice varstei, printre care se afla si Nicole Cherry si Mircea Eremia, prieteni apropiati ai lui Lino si Mario Fresh.
 
Cu un traseu muzical care a inceput inca de la varsta de 6 ani, cand Lino a descoperit violancelul, tanarul artist si-a continuat studiile muzicale prin lectiile de pian, iar la 13 ani a inceput sa scrie versuri rap si face parte din echipa lui Alex Velea, alaturi de care scrie versuri, compune si produce
muzica la studioul Golden Boy Society.
 


Tag-uri: Alfabetul iubirii, Cat Music, Golden Boy Society, Lino, Mario Fresh,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.849      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.526      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.389      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii