LLP ne duce in „Persia”

18 nov.    1.393     

LLP feat. Serena - Persia

Pe numele sau real Emanuel Paul Vasilescu, LLP a indragit muzica de mic copil, incepand sa compuna si sa produca muzica de la o varsta frageda.
 
Incepand cariera la 14 ani ca DJ intr-un club aradean, proiectele muzicale nu au intarziat sa apara si sa-i faca numele bine cunoscut pe plan national.
 
Influenta muzicii electronice din anii 1990-2000 si-a pus adanc amprenta pe stilul sau, astfel ca mai tarziu remixurile sale au devenit la fel de populare si cunoscute ca piesele originale.
 
Din 2009 începe sa devina tot mai prezent in industria muzicala, fiind solicitat pentru diverse proiecte si evenimente datorita talentului si pasiunii de care da dovada.
 
A produs remixuri pentru nume sonore din România cat si de peste hotare precum Loredana Groza, Dj Sava, Anda Adam, Kato Jimenez, Dj Ralmm si multi altii, eforturi care-i aduc titlul de „Cel mai cautat remixer roman” in 2011.
 
Munca, talentul si daruirea pe care LLP le arata fata de muzica si creatiile sale seteaza noi standarde muzicale. Succesele sale cu hituri precum „I Miss You” (2009), „Out of My Way”(2010), si „Fire” l-au plasat sub lumina reflectoarelor, castigand publicul din Romania dar si cel international.
 
Acest background de succes precum și colaborarea cu Serena, o voce unica care a reusit sa capteze esenta piesei, combinat cu stilul deosebit al lui LLP sunt secretul care va face „Persia” o destinatie auditiva de vis!
 
LLP: ” este o combinatie de ritmuri orientale mixate fin cu ritmuri de moombahton. Dupa un refren dulce te izbeste un ritm de club la care n-ai cum sa nu incepi sa te misti. Serena este o voce noua si un super talent. Mi-a placut mult cum canta si nu am putut sa rezist talentului ei de unde a rezultat si piesa.”
 
Te invitam sa evadezi intr-o escapada muzicala in Persia!
 


Tag-uri: Lanoy Production, LLP, Persia, Roton Music, Serena,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.845      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.524      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.387      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii