Loredana lanseaza hitul verii, „Val dupa val”

21 oct.    1.354     

Loredana - Val dupa val

Loredana lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa „Val dupa val”, ce are toate sansele sa urce rapid in topuri si sa devina hit!
 
Filmarile au avut loc in clubul bucurestean BOA din parcul Herastrau, in regia lui Laurentiu Rusescu si au durat o noapte intreaga. Videoclipul plin de culoare si energie, realizat cu participarea a peste 80 de figuranti, a fost, de fapt, o mare petrecere!
 
Coregrafia este realizata de Andrada Morgovan iar costumele spectaculoase si inedite au fost asigurate de Radu Mada. De machiajul artistei s-a ocupat Liliana Sandu, iar de coafuri, Sergiu Bacioi.
 
„Cel mai nou single al meu, ‘Val dupa val’, este un cantec de dragoste, care porneste de la un simplu joc de cuvinte: la tine ma gandesc si cand nu ma gandesc la tine! Un mic paradox despre nebunia frumoasa a dragostei. Un cântec despre sentimentele dulci si amare pe care o pasiune ti le poate aduce in viata! Cantecul este scris de mine si produs impreuna cu Catalin Dascalu si Serban Cazan de la HaHaHa Production. Videoclipul este o expozie de culoare si dans, un dans pe care ne dorim sa il invete toata lumea”, a spus Loredana.
 


Tag-uri: Loredana, Media Pro Music, Val dupa val,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii