Loredana lanseaza un nou single, „Te iubesc”, impreuna cu Nadir

19 apr.    1.577     

Loredana & Nadir - Te iubesc

Coregrafii inedite, multă energie şi bună-dispoziţie, un featuring plin de chimie şi o piesă care are toate şansele să devină hitul verii sunt ingredientele celui mai nou videoclip al Loredanei, pentru piesa „Te iubesc”, interpretată cu Nadir.
 
Clipul, în regia lui Slava Sîrbu, a fost filmat pe platourile Castel Film şi la herghelia Royal Horse din Snagov, pe durata a trei zile. Machiajul a fost realizat de Alexandru Abagiu, de coafuri s-au ocupat Sorin Stratulat și Adonis Enache, iar ţinutele au fost realizate de Radu Mada și Andra Moga.
 
Piesa „Te iubesc”, o coproducţie MediaPro Music/Cat Music, a fost compusă de Randi (Andrei Ropcea), pe versuri scrise de acesta, împreună cu Loredana.
 
„Cu mare bucurie vă anunţ lansarea noului meu single: ‘Te iubesc’! Este un duet cu Nadir, un canteret tânăr, sensibil şi talentat! Este un cântec de dragoste, un imn pozitiv şi înălţător despre cele mai scumpe cuvinte din lume: ‘te iubesc’!”, a spus Loredana.
 
„Mă bucur mult că am ocazia să colaborez cu o artistă precum Loredana. Am descoperit în ea un om deschis, care a făcut ca experienţă filmărilor să fie o plăcere. Piesa ‘Te iubesc’ este una optimistă: dragostea face lumea un loc mai frumos. Iubiţi şi nu vă fie frică să rostiţi cele ‘două cuvinte'”, a explicat Nadir.
 


Tag-uri: lansare, Loredana, Media Pro Music, Nadir, Randi, single, Te iubesc,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.038      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.678      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.551      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii