Lorina lanseaza single-ul „Atunci cand ma iubeai”, feat Chris Thrace

8 feb.    1.676     

Lorina feat. Chris Thrace - Atunci cand ma iubeai

Lorina lanseaza single-ul „Atunci cand ma iubeai”, iar colaborarea cu Chris Thrace se datoreaza unui concurs desfasurat pe retelele de socializare.
 
Versurile compuse de catre Chris Thrace au fost cele castigatoare si cele care s-au potrivit cu genul muzical si povestea piesei „Atunci cand ma iubeai”.
 
„Am inregistrat piesa la sfarsitul anului trecut, dar a durat ceva pana sa ne decidem cum trebuie sa sune varinta finala, pentru ca in urma concursului am primit foarte multe e-mail-uri de la oameni care au depus un efort sa compuna o strofa cat mai potrivita, atat ca mesaj, cat si ca linie melodica. M-a bucurat mult faptul ca au fost receptivi si deschisi pentru colaborare si sunt foarte multumita de rezultat. ‘Atunci Cand Ma Iubeai’ este o piesa plina de dragoste si pasiune”, declara Lorina.
 
Daca in 2014 lansa piesa „Away from home” produsa de catre Rassada Music, single-ul „Atunci cand ma iubeai” este o noua colaborare a Lorinei cu producatorul Radu Sirbu, care a semnat piesa alaturi de Sirbu Ana si Cristian Tarcea.
 
Lorina, pe numele sau adevarat Florina Nitulescu, a participat la primul sezon de la Vocea Romaniei, unde alaturi de Stefan Stan a interpretat piesa „One Reason”. Mai mult, artista a colaborat cu DJ Layla pentru single-ul „Searching 4 love”.
 


Tag-uri: Atunci cand ma iubeai, Cat Music, Chris Thrace, lansare, Lorina, Rassada Music, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii