Low Deep T lanseaza un nou single in Romania

1 nov.    1.673     

Low Deep T Got 2 Find Love

Low Deep T, celebrul interpret al super hitului “Casablanca”, revine pe piata muzicala din Romania cu un nou single, “Got 2 find love”, lansat impreuna cu MediaPro Music.
 
Noua piesa este una de dragoste, limbajul universal al oamenilor. “Am calatorit prin toata lumea, am avut concerte in nenumarate tari si am observat ca toti vorbim aceeasi limba, a dragostei. Toata lumea are nevoie de iubire, eu inca o mai caut, si astfel am decis sa lansez aceasta melodie”, a spus Low Deep T.
 
“Got 2 find love” beneficiaza si de un videoclip incendiar, filmat in Tunisia, sub coordonarea lui Majdi Smiri, un cunoscut regizor tunisian.
 
Filmarile s-au desfasurat in doua locatii: Sidi Bou Said, una dintre cele mai vechi si renumite statiuni de pe coasta nord-africana a Mediteranei, si Ben Arous.
 
“Am filmat in august, iar temperatura depasea 44 de grade Celsius! A fost extrem de cald. Dupa doua zile de filmare m-am intors in Londra, insa cand am vazut rezultatele, nu am fost multumit de unele cadre din clip, asa ca am zburat inapoi in Tunisia si am refacut anumite secvente”, a mai spus artistul.
 


Tag-uri: Got 2 find love, lansare, Low Deep T, Media Pro Music, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii