Mandinga lanseaza videoclipul piesei “Ce poveste” alaturi de Connect-R

1 oct.    1.673     

Filmari-Manding-Ce-poveste

Mandinga, alaturi de special guest Connect-R, lanseaza videoclipul piesei “Ce poveste”, a doua colaborare dintre cei doi artisti, dupa single-ul „Doar tu”, lansat in urma cu cativa ani.
 
Timp de 24 de ore, membrii trupei Mandinga au fost transformati in veritabili pirati, care lupta pentru a-si apara teritoriul. Filmarile au avut loc pe litoralul Marii Negre, au inceput de la primele ore ale diminetii si au continuat pana tarziu in noapte. Nu mica le-a fost surpriza turistilor aflati in port atunci cand au zarit ambarcatiunea luata cu asalt de catre pirati. Acesta este motivul pentru care zeci de trecatori au devenit spectatori ai filmarilor si au urmarit de pe margine fiecare cadru.
 
“Filmarile au fost o distractie generala. In momentul in care am aparut toti pe punte, costumati in pirati, a fost super haios. Mai mult, figuratia a fost si ea transformata, chiar si scafandrii care au participat la filmare au devenit pirati. Echipa cu care am lucrat este una minunata si chiar am avut feeling-ul ca facem parte dintr-un film. Ideea acestui clip a fost a regizorului Titus Scurt si ni s-a potrivit de minune! Suntem foarte incantati de rezultat si speram ca fanii nostri sa se bucure de noua noastra postura”, a declarat Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.
 
“Ce poveste”, o coproductie Cat Music si Happiness Production, a fost compusa de catre echipa de la Rappin’On Production. Piesa a intrat in playlisturile radiourilor, iar fanii au primit cu super entuziasm colaborarea dintre Mandinga si Connect-R.
 


Tag-uri: Ce poveste, Connect-R, lansare, Mandinga,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii