Matteo lanseaza un nou single, „Gandesc cu voce tare”

7 iun.    1.676     

Matteo - Gandesc cu voce tare

Matteo lansează astăzi un nou videoclip, pentru single-ul „Gândesc cu voce tare”, prima piesă trap în limba română a unui artist autohton!
 
„Trap-ul este este un gen muzical foarte interesant şi ofertant, extrem de popular, care se aude din ce în ce mai mult în cluburi, la radio sau din maşinile care aşteaptă la semafor. ‘Gândesc cu voce tare’ este o piesă pe care mi-am dorit foarte mult să o lansez, iar cu ajutorul echipei MediaPro Music, care a avut încredere în mine şi în melodie, am şi reuşit”, a spus Matteo.
 
Noul single, compus de Matteo, Răzvan Mihăilă şi Ligia, pe versurile lui Radu Mihai Stănescu, beneficiază şi de un clip de imagine, hot şi inedit. Filmările, în regia lui Bogdan Daragiu, au durat peste 12 ore.
 
„Cu Bogdan am lucrat şi la ultimele mele trei clipuri, ne înţelegem excelent. Cristina Diaconu s-a ocupat de ţinutele mele şi, în plus, i-am avut alături pe toţi din echipa de management şi booking (Elena Neagu – booking agent), care m-au susţinut şi m-au încurajat”, a adăugat artistul.
 


Tag-uri: Gandesc cu voce tare, lansare, Matteo, Media Pro Music, single,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.038      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.679      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.551      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii