Meghan Trainor lanseaza single-ul „Dear Future Husband”

3 apr.    1.465     

Meghan Trainor - Dear Future Husband

Dupa succesul rasunator al hitului „All About That Bass” si al turneului „That Bass Tour”, Meghan Trainor lanseaza videoclipul piesei „Dear Future Husband”, o incursiune intr-o lume retro, in care artista testeaza potentialul unor posibili soti.
 
Nominalizata premiilor Grammy, Meghan Trainor a anuntat datele celui de-al doilea turneu – The MTrain Tour, care sustine lansarea primului sau album – „Title”. Mai mult, artista a fost nominalizata la 2 categorii in cadrul „Kids Choice Awards” – Favorite New Artist si Song of the Year, premii ce vor avea loc pe 28 martie 2015.
 
Albumul „TITLE” a avut vanzari de peste 237,500 de unitati in prima saptamana de cand a fost lansat si a devenit unul dintre cele mai bine vandute materiale discografice ale unei artiste debutante, din ultimii 5 ani. Albumul a dominat topul iTunes din SUA si a ocupat prima pozitie in alte 67 de tari.
 
Cat despre primele doua single-uri extrase de pe album, „All About That Bass” a fost no 1 in 58 de tari, a avut peste 10 milioane de descarcari, 275 de milioane de streaming-uri online, 700 de milioane de vizualizari pe YouTube pana in prezent, iar cel de-al doilea single, „Lips Are Movin”, a primit discul de platina din partea RIAA si a ajuns in top 5 Billboard Hot 100 si la peste 40 de posturi radio si are peste 180 de milioane de vizualizari pe YouTube.
 
Meghan Trainor in Social Media:
 
www.meghan-trainor.com
www.facebook.com/meghantrainorsongs
www.twitter.com/meghan_trainor
www.instagram.com/meghan_trainor
 


Tag-uri: Dear Future Husband, lansare, Meghan Trainor, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.861      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.531      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.396      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii