Melanie Martinez ne invita la al sau “Pity Party”

29 iul.    2.570     

Melanie Martinez - Pity Party

Artista americana Melanie Martinez a lansat de curand un videoclip pentru noua piesa, Pity Party, extrasa de pe primul sau album ce urmeaza a fi lansat pe 14 august: „Cry Baby”. Videoclipul poarta semnatura artistei si in ceea ce priveste conceptul si regia.
 
Mult anticipatul album de debut ,”Cry Baby”, este un follow-up al primului sau EP – „The Dollhouse”.
 
Acesta din urma a avut parte de numeroase critici pozitive, artista fiind considerata „o versiune americana a lui Lorde”, la doar 18 ani. Single-urile care s-au remarcat de pe EP au fost „Carousel” si „Dollhouse”, care au avut parte de numeroase difuzari la radio in intrega tara. Videoclipul „Dollhouse” , conceput, regizat si co-produs de Martinez, s-a dovedit a fi un adevarat fenomen online, atingand cifra de 18 milioane de vizualizari.
 
La fel si „Carousel” a ajuns sa aiba parte de aceleasi performante ca predecesroul sau, ajungand in top 10 pe iTunes la categoria „Top Alternative Songs”. Totodata, piesa a servit drept coloana sonora pentru trailer-ul extins al popularului serial produs de FX, „American Horror Story: Freak Show”, care i-a avut in rolurile principale pe Jessica Lange, Kathy Bates, Angela Basset, Sarah Paulson si Evan Peters.
 
Videoclipul care a insotit piesa „Carousel” a fost filmat in Long Island, orasul de bastina al lui Melanie, si a acumulat mai bine de 7 milioane de vizualizari pe YouTube.
 
Recent, Melanie a incheiat un turneu american in care a cantat in deschiderea lui Lindsey Stirling. Datele turneului propriu de promovare a discului „Cry Baby” vor fi anuntate in curand.
 
Aclamata drept o artista in adevaratul sens al cuvantului, gratie talentului sau vocal si compozitional, Martinez s-a remarcat prima data, in fata publicului larg, in cadrul talent show-ului „The Voice” (sezonul al treilea) atunci cand a interpretat intr-un mod inedit piese ca „Too Close” sau „Seven Nation Army”. In plus, varianta sa live a piesei „Toxic” a facut furori pe YouTube unde a strans nu mai putin de 6 milioane de vizualizari.
 


Tag-uri: Melanie Martinez, Pity Party, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.865      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.533      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.400      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii