Naguale si Elena Gheorghe lanseaza single-ul „Cutremur”

23 mai    1.213     

Naguale feat. Elena - Cutremur

Povestea de succes continua intr-o formula deja clasica, NAGUALE si ELENA GHEORGHE, piesa „In Bucati” fiind prima parte a acestei frumoase colaborari.
 
NAGUALE: „Este probabil cea mai complexa piesa produsa in studiourile noastre, iar interpretarea Elenei este pur si simplu magica. Nu e doar o piesa, e o piesa de teatru asa cum ne place noua sa glumim!”
 
ELENA: „M-am regasit foarte usor in mesajul si adancimea versurilor & sound-ului ‘Cutremur’, am cantat crezand fiecare cuvant al piesei, dorindu-mi sa transmit cu maxima intensitate povestea si emotia. Cred ca e momentul pieselor cu mesaje foarte sincere, crude, adevarate si noua productie a baietilor de la Kazibo este exact asa. Mai mult, piesa este o oportunitate de reinventare, m-am jucat cu noi valente ale timbrului meu si va spun sincer ca a fost o provocare pentru ambitusul meu vocal.”
 
NAGUALE – Ovidiu Baciu, alaturi de Alex Pelin sunt fondatorii KAZIBO Music si au fost declarati compozitorii anului 2015 – producand unele dintre cele mai fredonate si votate piese din ultimii ani. La Media Music Awards 2015, productiile lor au fost castigatoare. Delia feat. Kaira – „Pe aripi de vânt”, Naguale ft. Andra – „Falava”, Delia – „Inimi Desenate”, Elena & Naguale – „In bucaţi”, Dan Bittman – „Si Ingerii au Demonii lor” sunt doar cateva dintre piesele produse de ei si care au facut furori printre fanii din România. Mai mult, anul acesta la Premiile Muzicale Radio Romania 2016 sunt nominalizati de sase ori.
 
De la un proiect la altul, fie ca vorbim despre single-uri, despre piese de Craciun, sau despre piese cu versuri in limba aromana, Elena Gheorghe, una dintre cele mai bune voci din Romania, este intr-o continua reinventare si nu inceteaza sa surprinda placut atat prin timbrul inconfundabil, cat si prin concepte unice, fondate in cultura muzicala internationala, dar si videoclipuri cu adevarate povesti cinematografice.
 


Tag-uri: Cat Music, Cutremur, Elena, Kazibo Music, Naguale,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.926      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.586      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.457      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii