Narcotic Sound and Christian D au curaj sa spuna „Te iubesc”

10 feb.    1.800     

Narcotic Sound and Christian D

Narcotic Sound and Christian D lanseaza alaturi de Cat Music o piesa produsa in studiourile Narcotic Creation, in care au puse pe note muzicale cea mai simpla si sincera declaratie a iubirii – „Te iubesc”, o noua piesa in limba romana dupa „Labirint de sentimente”.
 
Piesa evidentiaza o emotie in care ne regasim cu totii, de la tinerii care simt primii fiori, pana la bunicii nostri care inca o traiesc. Sentimentele exprimate in versurile piesei sunt conturate perfect printr-un videoclip, in regia lui Ionut Trandafir (Trandafilm) si produs impreuna cu Iankoo si gasca Narcotic Creation.
 
„Am lucrat la acest single cu cea mai mare placere! Iubim in diferite forme si feluri, asa ca si in piesa asta am imbinat diverse stiluri: pop, dance si house, pentru ca iubim muzica in toate formele ei. Iubim oameni, lucruri, locuri, dar cel mai frumos e atunci cand ai curaj sa rostesti aceste doua cuvinte, aparent simple: „Te iubesc”. Poate prind mai multi oameni curaj dupa ce asculta piesa noastra!” au declarat Marius Mirica si Christian D.
 
Narcotic Sound and Christian D au intrat in sfera muzicii mainstream in 2011, cu piesa „Mamasita”, iar de atunci si-au pastrat bine locul in playlist-urile de radio si tv, dar si in cluburile din toata tara si nu numai. Au urmat apoi „Danca Bonito”, „Poesia de Amor”, „Unidos pela musica” si „Labirint de sentimente”, piese produse la Narcotic Creation, la fel ca noul single „Te iubesc”.
 


Tag-uri: Cat Music, Christian D, lansare, Narcotic Creation, Narcotic Sound, single, Te iubesc,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.042      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.683      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.556      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii