Noni a lansat noul single „Neliniștea dintre noi”

24 dec.    1.420     

Noni - Nelinistea Dintre Noi

După aproape un milion de vizualizări ale piesei de vară „Yo Te Veo”, Noni revine și ne surprinde cu un nou videoclip, filmat pentru „Neliniștea dintre noi”, o piesă sensibilă și profundă care te va prinde de la prima ascultare.
 
Noul single este diferit și oarecum în contrast cu cele precedente, fiind vorba despre o poveste de dragoste încheiată și suflete rănite.
Videoclipul vine în continuarea versurilor, urmărind desparțirea dintre cei doi protagoniști. De producția videoclipului s-a ocupat întreaga echipă Sindrum Media.
 
Despre noua piesă, Noni marturisește: „Neliniștea dintre noi” este cu siguranță piesa care mă reprezintă cel mai bine, iar starea pe care această piesă o transmite mă arată pe mine cu adevărat.
Cred foarte mult în potențialul pe care îl are mesajul ei și sper să fie primită cu caldură de către public. Clipul dezvăluie o față nevazută a piesei, cea pe care cuvintele nu o spun. Păstrez suspansul. Vedeți voi😉. Le mulțumesc tuturor celor implicați în proiect și promit noi materiale, la fel de însuflețite, în curând.” Noni
 


Tag-uri: Nelinistea Dintre Noi, Noni, Sindrum Media,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.864      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.532      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.399      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii