Ochii ăia verzi i-au cucerit inima lui Randi

7 mart.    1.769     

Randi - Ochii aia verzi

Despre ochii verzi se spune că niciodată nu trebuie să-i crezi, însă iată că te pot inspira să compui o piesă. Ochii ăia verzi, noul single Randi, este o piesă care vorbește despre iubire, iar în accepțiunea artistului, muzica şi dragostea merg mână în mână până când se contopesc.
 
Niciun om nu este perfect și dacă la începutul unei relații avem tendința să ridicăm persoana iubită pe un piedestal, treptat începem să descoperim defecte care ne pot îndepărta de ea. Piesa lui Randi vorbește despre pragul de maturitate în dragoste când ne recunoaștem propriile greșeli și învățăm să iertăm greșelile persoanei de lângă noi.
 
Piesa asta vorbește despre oameni, despre latura umană a unei relații, despre greșeli, păcate și mândrie. Nimeni nu este perfect și poate că nici nu trebuie să fie, însă uneori aceste imperfecțiuni lasă urme în șufletele noastre, lovituri care ne îndepărtează unii de ceilalți. ”Ochii ăia verzi” este ca o radiografie a unei relații imperfecte dintre doi oameni care au greșit și o recunosc pentru a se putea ierta reciproc. Spune Randi
 
Piesa este compusă de Randi, iar videoclipul este regizat de către Bogdan Daragiu.
 
Anul 2016 a fost un an fructuos din punct de vedere muzical pentru Randi; piesele compuse de el, printre care Neprevăzut (Corina), Mesajul meu (Jo), C-un picior în rai (Jo) s-au menținut pe poziții fruntașe în topurile de difuzări radio și TV.
 


Tag-uri: Famous Production, Ochii ăia verzi, Randi,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.845      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.523      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.387      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii