Phaser a lansat single-ul „Mi-e dor de el”

29 mart.    2.230     

Phaser – Mi-e dor de el

Red Clover Media va prezinta cel de-al doilea videoclip al trupei Phaser – „Mi-e dor de el”.
 
„Mi-e dor de el” s-a nascut din continuarea colaborarii si prieteniei cu George Hora si Studio 66 Records, fiind o piesa care surprinde placut inca de la primele acorduri de pian.
Videoclipul este unul de stare, un portret al trairilor feminine.
 
< < "Mi-e dor de el” poate fi o surpriza, o declaratie de iubire, o amintire. Cand spunem Mi-e dor de el, il avem pe celalalt in minte, in suflet si este in noi. Ne este dor de cineva drag, de cel pe care il iubim, il dorim, il asteptam. Uneori chiar ne dam seama ca suntem indragostiti cand simtim ca ne e dor de celalalt, ca o zi e prea lunga pentru a nu-l vedea, ca numaram clipele pana cand ne vom saruta din nou. Nu fugi de sentimentul asta, traieste-l si simte-l intens! Asculta piesa si transmite mesajul mai departe. > >, au declarat membrii trupei Phaser.
 
Proiectul Phaser a luat nastere in anul 2007, reusind pana in prezent sa devina una dintre cele mai de succes trupe live din vestul tarii. In prezent formatia Phaser este alcatuita din Carina, Sebi, Radu, Lucian si Arnold. Pentru a face cunostinta cu membrii trupei, vizitati fb.com/PhaserOfficial.
 


Tag-uri: lansare, Mi-e dor de el, Phaser, Red Clover Media, single, Studio66,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.864      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.532      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.399      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii