Phelipe si Carmen lanseaza single-ul „Sah Mat”

15 nov.    1.541     

Carmen - Sah mat

Sfarsitul verii aduce o colaborare inedita in industria muzicala: Phelipe si Carmen Simionescu lanseaza single-ul si videoclipul ”Sah mat”. Cei doi s-au cunoscut in studioul de inregistrari, in perioada in care Phelipe i-a compus artistei hitul “Domino”.
 
“Carmen mi-e foarte draga si colaboram inca de la inceput foarte bine. Vocea ei a fost cea mai potrivita pentru acest feat. Ea transmite cel mai bine mesajul piesei”, spune Phelipe.
 
Pentru filmarea videoclipului, regizorul Alex Ceausu a ales un loc inedit, pe care niciun artist nu l-a exploatat pana acum: Institutul de Cercetare din Bucuresti.
 
“Piesa ‘Sah mat’ este compusa de mine, la text am lucrat impreuna cu Connect-R, iar la orchestratie cu Magic Juice. ‘Sah mat’ are toate ingredientele sa ajunga hit! Are un text puternic si un mesaj pe masura, foarte sincer, cred ca o sa prinda foarte bine!”, a mai adaugat artistul.
 
“Chiar daca ai plecat “ (DJ Rynno & Sylvia feat Phelipe), “Mikaela” sau “Vad cum ma privesti” sunt doar cateva dintre hiturile lansate de Phelipe si care au fost in heavy rotation pe toate posturile de radio.
 


Tag-uri: Carmen, Cat Music, Phelipe, Sah Mat,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii