Prince anunta lansarea a doua noi albume

23 sept.    1.806     

Prince-Art-Official-Age

Prince, figura iconica a muzicii, a anuntat lansarea a doua albume pe data de 30 septembrie. Cele doua materiale sunt „Art Official Age”, un album solo, si „Plectrumelectrum” realizat de 3rdeyegirl, noua trupa a lui Prince, fiind lansate prin intermediul casei de discuri Warner pentru prima data dupa 18 ani.
 

Primul dintre acestea este un album in stilul consacrat de artist, produs, compus si interpretat de Prince si Joshua Welton. Din punct de vedere muzical, piesele formeaza un mix contemporan de soul, R&B si funk. Liniile melodice reusesc sa scoata in evidenta vocea excelenta a lui Prince, profitand la maximum de timbrul sau cu ajutorul versurilor seducatoare.
 
„Plectrumelectrum” contine piese interpretate live in cadrul turneului „Hit and Run” din Marea Britanie de Prince, Donna Grantis (chitara), Hannah Ford Welton (tobe) si Ida Nielsen (bass). Concertele sustinute pe teritoriul britanic au fost exceptionale si au primit nota maxima din partea majoritatii recenziilor, The Guardian apreciind ca trupa ofera cel mai bun funk-rock din lume.
 
Albumele sunt deja disponibile pentru pre-comanda, cumparatorii avand sansa de a intra automat in posesia catorva piese noi.
 
Prince nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un vizionar si un revolutionar in materie de muzica si cultura contemporana, un artist complet si o legenda vie care continua sa isi reinventeze stilul si creeze noi tendinte in industria muzicala.
 


Tag-uri: album, lansare, Prince,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii