Proconsul lanseaza un nou single „Din nou”

5 ian.    1.470     

Proconsul

Proconsul lanseaza astazi un nou single, “Din nou”, o melodie de dragoste compusa de cei cinci membri ai trupei si ale carei versuri au fost scrise de Adina Butar si de Bodo, solistul formatiei.
 
“Prin intermediul acestui cantec vrem sa readucem in atentie stilul Proconsul, pentru ca ‘Din nou’ este o balada si noi ne pricepem sa compunem balade foarte frumoase”, a spus Dragos Dinca, chitaristul trupei.
 
“Este toamna, iar toamna ne inspira la romantism, la amintirea unor momente placute sau mai putin placute, alaturi de persoana iubita! De aceea, am considerat ca este un moment bun sa lansam acum aceasta piesa, care marcheza de altfel si revenirea, dupa 15 ani, la Mediapro Music, casa de discuri cu care am avut primul contract din cariera”, a adaugat Dragos.
 
Proconsul pregateste deja alte doua melodii, interpretate cu alti doi artisti romani foarte populari, ce vor fi lansate anul viitor.
 
Formatia Proconsul a fost infiintata in 1999 si a cunoscut succesul odata cu super hitul “De la rusi vine ploaia”. In 15 ani, trupa a lansat numeroase hituri, printre care “Cerul”, “Mi-ai luat inima”, “Zbor”, “Despre tine” sau “Spune-mi despre noi” si 10 albume, inclusiv unul de best of, cu cele mai indragite piese ale trupei.
 


Tag-uri: balada, Din nou, lansare, Media Pro Music, Proconsul, single,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.038      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.679      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.551      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii