Proiect K1 celebreaza 20 de ani si lanseaza o versiune fresh a hit-ului „Fata verde”

18 mart.    2.380     

K1 feat Clanker Jones - Fata verde

La 20 de ani de la infiintare, K1 lanseaza un remix al celebrei piese „Fată Verde”. Baietii de la K1 – Radu Fornea, Mircea Presel si Daniel Alexandrescu – au conceput pentru acest moment special o noua versiune a celebrului hit, in colaborare cu DJ-ul Clanker Jones.
 
De-a lungul timpului, „Fata Verde” a fost simbolul a unei generatii de tineri. Lansata de legendara trupa Phoenix, în 1973, sub numele „Ochi negri, ochi de tigan”, piesa a fost readaptata si revalorificata de K1 in stil dance, in anul 1997, astfel incat piesa a devenit unul dintre cele mai mari hituri romanesti ale tuturor timpurilor. De altfel, „Fata Verde” a fost prima melodie dance romaneasca difuzata pe radiourile comerciale din Romania, dupa 1989.
 
Nicu Covaci, autorul melodiei „Ochi negri, ochi de tigan” isi aminteste cum „cei de la K1 au fost foarte simtiti sa vina sa ma intrebe daca pot sa preia din piesele mele. Le-am spus sa le faca asa cum le cere limbajul lor, nu doar sa inlocuiasca cu keyboards acolo unde era chitara. Sa le rupa in bucati si sa le asambleze din nou”, spune fondatorul trupei Phoenix.
 
Despre remixul piesei „Fata Verde”, membrii K1 spun ca „am simtit ca trebuie sa marcam implinirea a 20 de ani a trupei noastre, cu un tribut melodiei care a fost primul hit Proiect K1 si care a revolutionat muzica dance romaneasca”.
 
„Am gasit un artist care simte la fel ca noi si, astfel, l-am adus in echipa noastra pe Clanker Jones, alaturi de care am reusit sa imbracam intr-o haina noua aceasta piesa, pe care o facem cadou fanilor nostri. Iubim Romania si asa va spunem sa faceti si voi, dragi fani. Va pregatim un spectacol special cu invitati speciali in care sa ne regasim cu totii, spiritul nostru, al romanilor! Toti K1… si inca nu ati vazut si nu ati auzit nimic… si joaca!” – www.proiectk1.ro
 


Tag-uri: Cat Music, Clanker Jonea, Fata verde 2016, Proiect K1,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.857      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.530      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.394      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii