R.A.C.L.A. si Lora ne invata sa visam „Sub stele”

5 ian.    1.213     

R.A.C.L.A. feat. Lora - Sub stele

R.A.C.L.A. is back! De data aceasta alaturi de Lora – una din cele mai bune voci de la noi. Sound-ul fresh si mesajul pozitiv al cantecului creeaza dependenta si are toate sansele sa devina hit.
 
“Sub stele” este compusa de Connect-r, Razvan-Costel Matache, iar textul este scris de Calin Ionescu (Rimaru – R.A.C.L.A.) si Connect-r, iar de regia videoclipului s-a ocupat Bogdan Daragiu. De imaginea artistilor s-au ocupat Ema Uta (makeup), Elena Cornea (hair), iar Cristina Diaconu a asigurat vestimentatia celor doi.
 
„A fost o onoare sa lucrez cu Lora, una dintre cele mai bune voci din Romania si un profesionist desavarsit. Mesajul pe care il transmitem prin aceasta colaborare este simplu: o perspectiva mai inalta este acolo sus pentru noi toti. Indiferent de unde venim si cate fericiri sau tristeti am strans pe drum, sub stele suntem liberi sa iubim, sa visam. Si sa ajungem mai departe”, a declarat Calin.
 
“Iubesc mesajul acestei piese. Este foarte pozitiv, motivational si te incarca de energie si speranta. Sper sa aveti o calatorie frumoasa alaturi de noi pe aceasta piesa”, ne-a declarant Lora.
 


Tag-uri: Connect-R, Lora, Media Pro Music, R.A.C.L.A., Sub stele,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii