Rachel Reed lanseaza single-ul „Nu incerca”

10 ian.    1.451     

Rachel Reed

Dupa ce single-urile „My Fairytale” si „Different sound” au fost difuzate la posturi radio din Liban, Turcia, Cipru, Portugalia, Rachel Reed lanseaza prima sa piesa cu versuri in limba romana – „Nu incerca”.
 
Piesa „Nu incerca” este compusa de catre Ioan Mircea Prusan si Silvia Ioana Teodorescu si vine cu o schimbare de stil muzical pentru tanara artista, de la piesele cu beaturi house la single-ul „Nu incerca”, o piesa R&B, cu influente ale muzicii irlandeze.
 
„Piesa am scris-o alaturi de Mircea Prusan si Sarah la studioul Havanna Music. Treceam printr-o perioada, sa zicem, dificila. Mesajul piesei este legat mai mult de respectul de sine, de faptul ca atunci cand o relatie sau o legatura cu cineva se epuizeaza nu ar trebui sa trecem prin infern pentru a o pastra. Oricand de trist ar parea pe moment, cand constientizezi ca nu exista solutionare trebuie sa faci alegerea potrivita pentru tine”, declara Rachel Reed.
 
Artista a cantat in cadrul turneului NRJ Music Tour 2013, cel mai important eveniment muzical din Liban. Rachel Reed a urcat pe aceiasi scena alaturi de Loreen, Macklemore & Ryan Lewis si Carlprit. Mai mult, artista a colaborat cu dj-ul si producatorul portughez Nicky Mei pentru single-ul „Destiny”, piesa ce a intrat in playlisturile posturilor radio din Portugalia.
 


Tag-uri: Cat Music, lansare, Nu incerca, Rachel Reed, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii