Raluka lanseaza cel mai senzual videoclip de pana acum

5 ian.    1.488     

Raluka

Raluka dezvaluie mult asteptatul videoclip al hitului „Never Give Up” care se ridica la nivelul piesei, infatisand-o pe artista atletica si senzuala in acelasi timp, accentuand firea sa pasionala si inclinatia pentru dans.
 
Cristian Miron semneaza coregrafia spectaculoasa si joaca si rolul partenerului de dans al Ralukai, punandu-i in caloare calitatile fizice si expresivitatea miscarilor.
 
In regia lui Bogdan Paun si avand ca DOP pe Alexandru Muresan, videoclipul beneficiaza de efecte vizuale aparte si reuseste sa reprezinte perfect mesajul si ritmul piesei compusa in studiourile Fly Records.
 
Raluka s-a declarat entuziasmata de lansarea acestui videoclip. „M-am simtit foarte bine la filmari, am lucrat cu o echipa profesionista care a stiut exact ce gen de videoclip era necesar pentru piesa Never Give Up. Ii multumesc foarte mult si lui Cristian Miron, coregraful meu, care a pregatit o coregrafie exceptionala”, a marturisit artista.
 
Single-ul „Never Give Up”, care se poate asculta deja la posturile de radio, este cel de-al patrulea din cariera solo a Ralukai, dupa „Surrender my love”, „Out of your business” si „All for you”.
 


Tag-uri: Fly Records, lansare, Never give up, Raluka, Roton Music, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.861      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.531      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.396      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii