Randi: “Calc pe suflete”, o piesă inspirată din propria sa experiență

17 nov.    1.513     

Randi - Calc pe suflete

Dragostea este un sentiment universal care aduce lumină în viața noastră, însă în același timp ne poate provoca durere. Latura noastră umană imperfectă ne face să greșim uneori față de persoana iubită, iar noua piesă a lui Randi, ”Calc pe suflete”, vorbește despre asta.
 
“Am scris piesa asta acum doi ani și de atunci mi-am tot făcut curaj să o lansez! Sunt om și cânt despre mine, despre sentimente, despre oameni si greșelile lor. Nu e ușor pentru un artist să isi arate gândurile, greselile sau sentimentele cele mai intime! Cred că natura noastră umană este frumoasă, plină de lumină, dar în același timp imperfectă, supusă greșelii, care lasă urme în sufletul nostru și al celor din jur! Eu am greșit uneori în dragoste și nu sunt mândru că am făcut-o, iar greselile acestea au rămas cu mine pana astazi, așteptând să fie puse pe muzică.”, declara Randi.
 
Iubirea este cel mai ”cântat” sentiment de pe Pământ, iar pentru Randi constituie o continua sursă de inspirație pentru piesele sale. Artistul descrie prin muzica sa toată paleta de stări și emoții prin care trecem atunci când suntem îndrăgostiți. Dacă în ”Dansăm”, artistul vorbea despre sentimentul de însingurare la care ajungem uneori în cuplu, în ”Calc pe suflete” este vorba despre greșelile pe care le facem uneori și suferința pe care o provocăm persoanei iubite. Videoclipul piesei a fost filmat pe parcursul a două zile în București și împrejurimile sale, in regia lui Bogdan Daragiu.
 
Piesa ”Calc pe suflete” este compusă de Randi în studiourile Famous Production.
 


Tag-uri: Calc pe suflete, Famous Production, Randi,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.529      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii