Randi lanseaza primul sau single in limba romana: „Prietena ta”

4 oct.    2.923     

Randi-Udi-Nadir-Prietena-Ta

Daca in ultimii doi ani, pe langa proiectul Morandi, Randi si-a concentrat atentia asupra propriei case de productie muzicala – Famous Production, unde compune piese de succes si promoveaza artisti noi si talentati, iata ca acum revine in postura de solist, cu primul sau single in limba romana.
Piesa Prietena ta este compusa de catre Randi, inregistrata in studiourile Famous Production si lansata alaturi de Cat Music.
 
Iubire, tradare, lupta, bani, diferente sociale, toate acestea sunt ingrediente ale noului single Randi, un featuring cu doi artisti talentati, fosti concurenti X Factor ai sezonului II: Uddi si Nadir. La inregistrarea piesei a participat si o a treia concurenta X Factor, finalista sezonului II, frumoasa si talentata Jo.
 
Piesa este diferita atat prin mesajul transmis, cat si prin tema controversata pe care o abordeaza: se poate cumpara iubirea?
„Noul meu single pune pe tapet o problema actuala, cu care multi se confrunta in ziua de astazi, dar putini au si curajul sa vorbeasca despre asta. Cred ca oamenii se vor regasi in versurile piesei si sunt nerabdator sa vad reactiile publicului”, spune Randi.
 
Prietena ta vorbeste despre dragostea dintre un tanar de conditie modesta si o fata aflata intr-o relatie cu un domn mai in varsta. Rezultatul acestui triunghi amoros este ilustrat in videoclipul regizat de catre Slava Sirbu, si in care il putem vedea si pe reputatul actor de la Teatrul National Bucuresti, Dragos Stemate, intr-un rol de exceptie.
 


Tag-uri: JO, lansare, Nadir, Prietena ta, Randi, single, Uddi,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.938      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.599      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.468      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii