Randi lanseaza un nou single – Dansam

1 ian.    2.396     

Randi - Dansam

In ultimul an, Randi a diversificat stilurile muzicale abordate si pe langa binecunoscutul sound al pieselor Morandi, artistul s-a intors la origini, cantand si piese pop in limba romana. Prietena ta, Visator si Pana vara viitoare s-au bucurat de un mare succes, toate clasandu-se pe locul 1 in topurile principalelor radiouri nationale.
 
Piesa evoca momentul in care in viata unui cuplu se asterne linistea si nepasarea, in care inimile nu mai bat la fel si prezentul refuza sa aduca fericire. Randi vede dansul ca fiind singurul mod de comunicare ramas intre cei doi fosti indragostiti, ultima armonie ramasa si singura cale de a exorciza demonii unei iubiri pierdute.
 
Videoclipul a fost regizat de catre Dan Petcan si foloseste o metafora, protagonistii transformandu-se, pe rand, in manechine lipsite de viata, sugerand astfel lipsa trairilor, a comunicarii si a bucuriei, in anumite momente din viata unui cuplu.
 
„Dansam” este povestea unei iubiri ce a trecut, in care stelele s-au stins si intunericul s-a lasat peste ruinele unei relatii. Am vrut sa vorbesc in versuri despre finalul unei povesti frumoase, despre modul tragic in care se poate termina o mare dragoste. Povestea mea ramane romantica pana la sfarsit, deoarece chiar si in acest moment final, cei doi gasesc un mod de comunicare si acela este dansul, vazut de mine atat ca o ultima comuniune, cat si ca o eliberare de fantomele trecutului”. declara Randi.
 


Tag-uri: Dansam, Famous Production, Randi,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii