Red Lyard lanseaza single-ul „When love is gone”

18 nov.    1.999     

Red Lyard - When Love Is Gone

Hey World! Un nou proiect vine sa cucereasca publicul cu beatul actual si o poveste motivationala. Red Lyard lanseaza prima piesa, „When Love Is Gone”.
 
Single-ul este compus de catre Radu Sirbu, Geørge si Ana Sirbu, iar poezia vizuala este regizata de catre Ivan Kamensky.
 
„When Love Is Gone a venit intr-un moment de inspiratie si este mai mult decat o simpla piesa. In spatele cuvintelor se ascunde o atitudine, o forta, un mesaj puternic care mi-as dori sa ajunga la urechile si sufletele tuturor ascultatorilor. Ma bucur ca am reusit sa ‘imbrac’ acesta piesa intr-un sound modern si sa o aduc la cunostinta publicului larg”, declara Red Lyard.
 
Videoclipul a fost filmat in doua anotimpuri, in mai multe locatii din Bucuresti, iar personajul principal este in cautarea linistii si a eului sau, dupa ce pierde marea iubire. Red Lyard este un proiect ce a luat nastere in studioul Rassada Music, in colaborare cu Cat Music, si va fi conturat pe modalitati de a exprima emotii sincere, prin melodii personale si stiluri inedite.
 


Tag-uri: Cat Music, Rassada Music, Red Lyard, When Love Is Gone,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.846      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii