Reveria cuprinde Romania: Loredana pleaca in turneu!

28 ian.    1.529     

LOREDANDA REVERIA TURNEU NATIONAL

A fost “Dragoste”, a fost “Magic”, insa 2015 va genera “Reveria”! Loredana porneste, pentru al treilea an consecutiv, intr-un mega turneu national. “Reveria” inseamna 16 concerte, 14 orase din tara plus Chisinau, mii de fani visand impreuna cu Diva absoluta a Romaniei intr-un show unic, marca Loredana.
 
“Pornim din nou in turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toti fanii mei din tara! Reveria va calatori prin toata Romania si la Chisinau, incepand cu 23 februarie, pana pe 15 martie! Voi fi alaturi de banda mea Agurida, de dansatori si invitati speciali in cea mai tare productie artistica a anului – Reveria!!! Un spectacol unic si irepetabil! De abia astept sa ne intalnim! Voi veni la voi acasa, asa ca rezervati-va locul din timp! Pe curand! Dragoste”, le-a trasnmis Loredana fanilor sai.
 
Show-ul “Reveria”, pe care Loredana l-a sustinut pe 25 octombrie si la cererea publicului pe 26 octombrie, la Sala Palatului, a uimit din nou fanii si presa de specialitate: “Loredana este la ora actuala, probabil, cea mai buna artista din Romania”; “e ceea ce americanii numesc one woman show, o artista complexa şi completa, capabila sa se muleze pe diferite stiluri şi sa-şi surprinda necontenit publicul (…) A fost un spectacol grandios, care a avut toate elementele unui adevarat musical in mai multe acte”; “show-ul lui Lori a fost magnific, intens, stralucitor (…) Jos palaria, Lori din Onesti, ai putea sa dai lectii de teoria spectacolului artistilor din Romania.” – din cronicile spectacolului “Reveria”.
 
Loredana le ofera si in acest an romanilor care nu au ajuns la Sala Palatului un show de talie internationala, o productie magnifica, unica in Romania. Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, blt.ro.
 
Concertul care deschide marele eveniment va avea loc pe 23 februarie, la Pitesti, la Casa de Cutura a Sindicatelor.
 
În plus, celebra cântăreaţă promite show-uri incendiare şi în Craiova (24 februarie, Teatrul National „Marin Sorescu”), Deva (25 februarie, Centrul Cultural „Dragan Muntean”), Timisoara (26 februarie, Filarmonica „Banatul”), Arad (28 februarie, Teatrul Clasic „Ioan Slavici”), Cluj-Napoca (1 martie, Casa de Cultura a Studentilor), Suceava (2 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Botosani (3 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (5 martie, Teatrul de Vara „Radu Beligan”), Iasi (6 martie, Casa de Cultura a Studentilor), Chisinau (8 martie, Palatul National), Brasov (10 martie, Teatrul Dramatic „Sica Alexandrescu”), Ploiesti (11 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Galati (14 martie – Casa de Cultura a Sindicatelor) si Constanta (15 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor).
 
Pana la concertele din orasul tau, poti urmari aici cel mai recent videoclip al Loredanei, “Risipitor”, lansat impreuna cu MediaPro Music:
 


Tag-uri: concerte, Loredana, Media Pro Music, Reveria, Romania, turneu,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii