Ricky Martin lanseaza albumul „A Quien Quiera Escuchar”

11 mart.    1.452     

Ricky Martin - A Quien Quiera Escuchar

Ricky Martin, castigator al premiilor Grammy si Latin Grammy, lanseaza albumul „A Quien Quiera Escuchar”, (To Whoever Wants to Listen), alaturi de Sony Music Latin.
 
‘A Quien Quiera Escuchar’ este un album romantic, sincer si transparent, iar piesele au influente culturale si descriu in detaliu emotiile si experientele prin care am trecut de-a lungul timpului. Sunt foarte mandru de ceea ce am realizat alaturi de echipa mea si vreau sa le multumesc pentru ca m-au ajutat sa comunic exact ce voiam”, declara Ricky Martin.
 
Valabil atat in mediile digitale, cat si in format fizic, ‘A Quien Quiera Escuchar’ este al 10-lea material discografic lansat de catre Ricky Martin. Printre cele 10 piese de pe album, se numara si hiturile „Adiós” and “Disparo al Corazón” (Shot to the Heart). Ricky Martin a compus piesele in colaborare cu Pedro Capó, Yotuel Romero, Yoel Henríquez, Rafael Esparza Ruiz, Beatriz Luengo, José Gómez, David Julca, Johnny Julca si Jorge Ruiz Flores.
 
Inregistrat in Australia, Puerto Rico, L.A. si Mexico, albumul ‘A Quien Quiera Escuchar” a fost produs de catre Julio Reyes Copello, iar rezultatul este un material discografic postmodern, care ne incalzeste inimile, ne face sa dansam si ne invita sa reflectam.
 
Tracklist album:
 
Adios
Disparo al Corazon
Isla Bella
Perdoname
Naufrago
La Mordidita (feat Yotuel)
Cuanto Me Acuerdo de Ti
Matame Otra Vez
Nada
A Quien Quiera Escuchar


Tag-uri: A Quien Quiera Escuchar, album, lansare, Ricky Martin,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.255      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.030      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

4.881      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii