Roxana Nemes se dezbraca de secrete

19 mart.    1.465     

Roxana Nemes - Ma Dezbrac De Secrete

Roxana Nemes, supranumita „Queen of Ice” dupa ce a devenit imaginea oficiala a unicului hotel de gheata din sud-estul Europei, lanseaza alaturi de Cat Music single-ul „Ma Dezbrac De Secrete”, o piesa produsa de Rassada Music.
 
Castigatoarea premiilor „Best New Act” la Romanian Tot Hits 2012, „Best Girl Act” in 2013 si „Favorite Girl Act” la Mamaia Music Awards 2014, superba blonda contiunua lista cuceririlor muzicale si ne aduce o piesa plina de senzualitate si pasiune.
 
„Mi-a placut piesa asta din prima clipa. Mi se pare ca a fost creata special pentru mine si am cantat-o cu cea mai mare placera pentru ca mi-a placut mult senzualitatea si profunzimea versurilor. Noi femeile, cand iubim, ne daruim integral si oferim totul fara jumatati de masura, ne dezbracam complet de secrete si devenim vulnerabile. Dar de multe ori aceasta vulnerabilitate ne ajuta sa fim mai seducatoare si mai feminine. Despre asta este noul meu single Ma Dezbrac De Secrete”, declara Roxana Nemes.
 
Noul single al Roxanei Nemes – „Ma Dezbrac De Secrete” este compus de catre Sirbu Ana si Sirbu Radu, care este si producatorul piesei.
 


Tag-uri: Cat Music, lansare, Ma dezbrac de secrete, Rassada Music, Roxana Nemes, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii