Ruby si Dorian Popa lanseaza single-ul „Buna, ce mai zici?”

30 nov.    1.609     

Ruby feat. Dorian Popa - Buna, ce mai zici

Ruby si Dorian Popa lanseaza single-ul si videoclipul „Buna, ce mai zici?, ce marcheaza cea de-a doua colaborare dintre cei doi artisti, dupa piesa „Lasa cucu-n pace” (alaturi de Morosanu), care a adunat peste 15 milioane de vizualizari pe YouTube intr-un timp record.
 
O coproductie Cat Music si MediaPro Music, piesa „Buna, ce mai zici?” este compusa si produsa de catre Shift, David Ciente, Loredana Cavasdan, What’s Up si Alex Cotoi.
Videoclipul a fost regizat de catre Dan Petcan si a fost filmat pe parcursul a cateva zile, atat in Bucuresti, cat si in Paris. O productie grandioasa, zeci de persoane implicate, strazi si locatii inchise special pentru filmarea cadrelor in capitala Frantei, o ipostaza inedita pentru 2 dintre cei mai sexy artisti din Romania si unul dintre cele mai spectaculoase videoclipuri ale toamnei.
 
„Este o piesa mai trista, dar cu un mesaj puternic si important, dragostea. Nu este nici o piesa lenta, de tip balada, dar nici una prea ritmata. Este pur si simplu o piesa sincera. Daca stii ca ai inima de piatra, te rog sa nu o asculti, caci va fi facuta praf”, declara Ruby.
 
“Sunt foarte incantat de aceasta colaborare, iar piesa asta este bucatica din sufletul meu. Este o piesa sensibila si profunda si imi doresc ca publicul sa simta exact ce ne-am dorit noi sa transmitem”, a declarat Dorian Popa.
 
Cei doi artisti au lansat single-ul si videoclipul „Buna, ce mai zici?” in cadrul unui mega-eveniment marti, 29 septembrie, intr-o locatie exclusivista din Bucuresti, alaturi de prieteni si apropiati, oameni din presa scrisa si televiziune, artisti ca Antonia, Alex Velea, Alina Eremia, Xonia, Matteo, dar si de o parte dintre concurentii emisiunii „Sunt celebru, scoate-ma de aici” (Giani Kirita, Elena Merisoreanu, Alina Plugaru, Andreea Moldovan, Vladimir Draghia, Luminita Nicolescu). Ruby si Dorian au facut un super show live, iar la finalul momentului au urcat pe scena si What’s Up, Shift, Alex Velea, Nosfe, Jon Baiat Bun.
 
Odata cu lansarea single-ului „Buna, ce mai zici?”, Ruby pregateste si lansarea propriului blog: www.bunasuntruby.ro, cu materiale despre intamplarile din viaţa ei, muzica, filme, calatorii, fashion, beauty, gaming, cooking etc.
 


Tag-uri: Buna ce mai zici, Cat Music, Dorian Popa, Media Pro Music, Ruby,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii