S-a lansat “Insomnie”, noul single semnat Nicoleta Oancea şi Matteo!

28 oct.    1.223     

nicoleta-oancea-feat-matteo-insomnie

Începutul de primăvară îi surprinde pe Nicoleta Oancea şi Matteo lansând cel mai nou single “Insomnie” care aparent are un mesaj trist, dar beat-ul este energic şi dinamic.
 
Piesa exprimă regretele unei relaţii eşuate pe care doi foşti îndrăgostiţi nu o pot uita, dar şi sacrificiile pe care ar fi dispuşi să le facă cei doi pentru a fi din nou unul în viaţa celuilalt. Insomnia este cea care îi face pe protagoniştii poveştii de dragoste să rememoreze momentele frumoase din trecut.
 
Nicoleta Oancea este o artista foarte talentata cu multa experienta pe piata muzicala care a avut numeroase colaborari cu artisti ca Smiley, Connect-R sau Tibi Scobiola.
 
“Am lucrat cu foarte mult drag la aceasta piesa si am pus mult suflet. A iesit exact cum mi-am dorit si imi doresc sa dansam impreuna toata vara pe ritmurile piesei “Insomnie””, a declarat Nicoleta.
 
Matteo spune ca “ma bucur de aceasta colaborare cu Nicoleta pe care o stiu de mult timp si mai stiu ca este si foarte talentata. Este o piesa care te pune in miscare si are un vibe care iti da o energie aparte. ”
 
Piesa “Insomnie” este compusa de Matteo, Răzvan Mihăilă, Nicoleta Oancea, Nicolae Stan, Radu Gabriela Băişan, iar textul este scris de Matteo si Nicoleta Oancea, videoclipul fiind produs de Bogdan Daragiu.
 


Tag-uri: Insomnie, Matteo, Media Pro Music, Nicoleta Oancea,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.999      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.641      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.509      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii