S-a lansat „LISTEN”, cel mai recent album David Guetta

8 ian.    1.481     

David Guetta - Listen

„Acest album este complet diferit fata de am facut pana acun. Am decis sa o iau de la zero, sa imi asum riscuri si sa fac ceva totalmente deosebit” – David Guetta
 
„Listen” este cel de-al saselea album de studio al lui David Guetta si, incepand cu data de 24 noiembrie, este disponibil in intreaga lume. Albumul concetreaza trei ani de munca intensa din dorinta lui David de a produce piese care sa se ridice la inaltimea asteptarilor „armatei” sale de fani.
 
„Listen” este o lectie muzicala din partea lui David care a iesit din zona sa de confort si a ales sa isi asume anumite riscuri, insistand, spre exemplu, asupra partilor de chitara si pian mai mult ca niciodata. Rezultatul s-a dovedit a fi unul spectaculos, albumul numarand hit dupa hit.
 
David a declarat: „Intodeauna am facut mai intai beat-urile si apoi am scris piesele. De data asta, am petrecut cel mai mult timp asupra procesului de compozitie si am preferat sa incep fie cu pianul, fie cu un ritm de chitara, fie cu partea vocala. Am inceput de la piesa, nu de la beat, de aceea acest album se numeste LISTEN”.
 
Cele doua single-uri alese pentru promovarea albumului, „Lovers on the Sun” si „Dangerous” au obtinut performante incredibile, clasandu-se pe primele locuri in mai multe topuri din lume. Spre exemplu, hitul verii, „Lovers on the Sun” a stationat pe prima pozitie in Marea Britanie si Germania timp de saptamani intregi, iar „Dangerous” domina in prezent clasamentele din Franta, Germania, Austria, Belgia si Elvetia.
 
Albumul se bucura si de o lista impresionanta de artisti care contribuie la succesul discului. Emeli Sande este vocea piesei „What I Did For Love”, The Script, John Legend si Nicki Minaj apar in „Hey Mama”, iar lista este completata de nume ca Sia, Sam Martin, MAGIC! sau Birdy.
 
David Guetta are aproximativ 58 de milioane de sustinatori pe Facebook si este cel mai urmarit artist de pe Spotify cu peste 5,8 milioane de followers. In plus, popularitatea i-a servit lui David in rolul de ambasador al ONU si UNICEF, ajutandu-l, spre exemplu, sa sporeasca nivelul de informare in cadrul programului „The World Needs More.”
 
David Guetta a dovedit ca este un muzician capabil sa se reinventeze prin curajul de a nu urma reteta succesului deja testata si de a experimenta noi combinatii de sound, dar si prin acela de a promova artisti noi sau de a colabora cu artisti consacrati care provin din arii muzicale diferite.
 


Tag-uri: album, David Guetta, lansare, Listen,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii