„See You Again” lansat in premiera de Vin Diesel

18 apr.    1.640     

Wiz Khalifa - See You Again feat. Charlie Puth

Vin Diesel a lansat in premiera pe pagina sa de Facebook videoclipul emotionant al piesei „See You Again” apartinand lui Wiz Khalifa si Charlie Puth.
 
In mai putin de 12 ore, videoclipul piesei care apare in ultimele secvente din blockbusterul Furious 7 a strans peste 40 de milioane de vizualizari si mai mult de 800.000 de share-uri pe Facebook.
 
Regizat de Marc Klasfeld, videoclipul cuprinde imagini din Furious 7, precum si un colaj cu cele mai memorabile momente din intreaga franciza.
 
Totodata, Wiz Khalifa a inclus un buton „call-to-action” prin care oamenii pot dona in contul fundatiei lui Paul Walker – Reach Out WorldWide (ROWW). Pentru mai multe informatii, accesati: https://www.roww.org/.
 
Wiz Khalifa a interpretat de curand „See You Again” in show-ul lui Jimmy Fallon de la NBC, alaturi de Charlie Puth.
 
Coloana sonora a filmului Furious 7 reuneste piese nemaiauzite pana acum ale celor mai in voga artisti hip-hop si R&B inclusiv T.I., Young Thug, Iggy Azalea, Flo Rida, Sevyn Streeter, Juicy J, Future si Mos Def.
 
Furious 7 marcheaza ultima aparitie cinematografica a lui Paul Walker care s-a stins din viata in urma unui accident si nu a reusit sa termine filmarile.
 
Cu Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriquez in distributie, filmul este clasat pe primul loc in box office-ul american conform imdb.com
 


Tag-uri: Charlie Puth, Furious 7, See you again, soundtrack, Vin Diesel, Wiz Khalifa,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii