Shift lanseaza „Adevarul”, primul album din cariera

31 ian.    4.705     

SHIFT - Adevarul

Dupa o experienta de 17 ani in lumea muzicala, Shift si-a pus inspiratia, amintirile si visele in albumul „Adevarul”, mult asteptat de catre fanii artistului.
 
Compozitor si producator de succes, Shift si-a inceput drumul catre topurile muzicale, in 2013, prin single-ul „Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care l-a propulsat direct in playlisturile de radio, TV si club, in care a ramas de atunci prin hituri precum „Dupa ani si ani” (feat. Vizi Imre), „Lejer”, „Rupem boxele (feat. Andreea Banica), „Avioane de hartie” (feat. Andra), „Norocos” (feat. What’s Up si Connect-R), „Urca si coboara” (feat. Ruby) etc.
 
Astazi, dupa numeroase colaborari de top, Shift lanseaza albumul „Adevarul”, material discografic la care a lucrat timp de doi ani si a produs in total 60 de piese, din care a ales doar 16 pentru a le include pe materialul care prezinta un mix intre underground si pop.
 
Despre primul lui album, Shift marturiseste: „Am tot felul de nebunii in cap, pe care am vrut sa le adun sub un singur nume – ‘Adevarul’, primul meu album, pe care si eu il astept de multa vreme. E un album mixt, cu multe colaborari inedite, cu multe feat-uri cu prietenii mei din muzica. Nu au fost alesi intamplator, sunt persoane cu care am amintiri, am mai lucrat si cu care sunt pe aceeasi lungime de unda”.
 


Tag-uri: Adevarul, album, asculta, Cat Music, Shift,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.038      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.679      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.551      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii