Simona Nae lanseaza single-ul „Tu me amas”

29 mai    1.493     

Simona Nae - Tu Me Amas

Vara bate la usa, iar ritmurile exotice si antrenante sunt din ce in ce mai cautate si ascultate. Exceptie de la aceasta regula nu face nici frumoasa Simona Nae, care lanseaza primul ei single in limba spaniola – „Tu me amas”.
 
O coproductie Cat Music si Sprint Music, piesa este compusa de catre Simona, in colaborare cu Boier Bibescu, Chariton Robert Iohanes, Septimiu Urzica, Ene Danut Cristian si promite, inca de la primele acorduri, sa fie o candidata la titlul de hitul verii.
 
„Am lucrat foarte mult la piesa „Tu me amas”, impreuna cu Boier Bibescu si am pus mult suflet, pentru ca aceasta să iasa exact asa cum imi doream. Melodia este una ritmata, de vara, genul de piesa pe care poti dansa pana dimineata, dar care are si un mesaj profund, de iubire. Sper ca fanii si sustinatorii mei sa se regaseasca in ea si sa o asculte cu placere de fiecare data”, a declarat Simona Nae.
 
Cu cateva zile inainte de lansare, noul single al Simonei Nae a fost ascultat in avampremiera de oameni alesi intamplator pentru ca artista sa poata vedea la cald prima reactie cand ascultau piesa.
 
Artista a postat pe pagina ei de Facebook un filmulet cu reactiile oamenilor in momentul in care ascultau pentru prima data noua ei piesa.
 


Tag-uri: Boier Bibescu, Cat Music, lansare, Simona Nae, single, Sprint Music, Tu Me Amas,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.847      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii