Single nou de la Two „Regrets”

22 ian.    2.208     

Two - Regrets

Dupa un an plin cu lansari de succes, printre care se numara Mellina feat. Vescan – Poza de album, Pitt Leffer – Yamala, RedBlonde – G.L.A.S. sau Iti va fi dor, semnata Doddy feat. Adeline, Mango Records incepe anul in forta, cu piese si proiecte noi.
 
Prima pe lista lui 2015 este piesa trupei TWO, numita „Regrets”, piesa fiind varianta in engleza a single-ului „Spre Soare”.
Vocea feminina care apare pe refrenul piesei „Regrets” ii apartine Biancai Ionita, una dintre artistele Mango.
 
Noul single, compus de TWO si Dorian Oswin in studioul Mango Records, se bucura si de un videoclip, regizat de Anhony Icuagu.
 
„Anul trecut a fost unul plin, in care am avut foarte multe concerte in afara tarii, iar spre surprinderea noastra, majoritatea organizatorilor ne intrebau imediat dupa show, de ce nu am cantat si „Spre soare” pentru ca fanii din majoritatea tarilor in care am fost, o stiau si ar fi vrut sa o auda. Adevarul e ca nu ne-am gandit sa o cantam pentru simplul fapt ca este in limba romana, lucru care ne-a facut sa credem ca nu e o piesa tocmai cunoscuta, dar se pare ca ne-am inselat. Asta a fost motivul pentru care ne-am decis sa facem „Regrets”, varianta in limba engleza a piesei „Spre soare”. Imediat dupa ce am inregistrat-o, am trimis-o catorva parteneri de-ai nostri de la case de discuri din afara tarii si piesa a fost deja licentiata, ceea ce reprezinta o premiera pentru noi! E prima data cand avem o piesa licentiata, inainte ca acesasta sa fie lansata oficial!” ne-au spus Mihai si Sorin.
 


Tag-uri: lansare, Mango Records, Regrets, single, Two,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.051      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.691      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.564      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii