Skizzo Skillz ne cheama sub un palmier

1 apr.    1.451     

Skizzo Skillz - Sub un palmier

Skizzo Skillz ne conduce intr-o calatorie fascinanta pe plaiuri exotice inundate de soare si scaldate in apele marii, in cel mai recent single: „Sub un palmier”
 
„Departe de cartier, de cartier/ Acum, casa noastra e pe plaja / Sub un palmier, sub un palmier /Ne alergam prin padurea de palmieri”, ne canta Skizzo pasind pe nisipul umed si racoros, ghicindu-ne gandurile care zboara spre tarile calde, dar sunt inca amortite de iarna care nu se grabeste sa ne paraseasca de tot.
 
Conceptul si executia videoclipului ii apartin chiar lui Skizzo Skillz, filmarile fiind realizate in timpul vacantei sale petrecuta in Cipru, iar frumosul fotomodel care condimenteaza videoclipul cu prezenta sa este cunoscuta sub numele de Cudeea.
 
Piesa se bucura si de vocea frumoasei Misty care parca ne imbie la o cel putin o zi de lenevie pe malul marii.
 
„Indiscutabil cel mai placut videoclip de pana acum. Am reusit sa combinam utilul cu placutul si, culmea, ne-a iesit. Evident ca placutul era mai prezent decat utilul, ahaha. Toate versurile sunt inspirate din fapte reale, niciun delfin nu a fost ranit in timpul filmarilor”, ne-a declarat Skizzo.
 
Pe Skizzo il puteti gasi oricand pe instagram (skizzoskillz) si Facebook (https://www.facebook.com/SkizzoSkillzMusic)
 


Tag-uri: lansare, Mysty, Roton Music, SKIZZO SKILLZ, Sub un palmier,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.857      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.529      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.394      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii