Smiley deschide lista de dorinte „I wish”

17 ian.    1.403     

Smiley

O inimă ce nu a iubit niciodată nu va ști să scrie sau să rostească cuvinte de dragoste, iar un om care nu a simțit niciodată fiorii dragostei, nu va putea să spună ce este dorul. Despre ce înseamnă să iubești ne vorbește și Smiley în cea mai nouă piesă a sa, „I wish”, single extras de pe albumul „Acasă”.
 
„Fiecare om are poveștile, iubirile sau trăirile lui secrete. Nu decidem noi când ne îndrăgostim și nici intensitatea cu care iubim. Nu putem controla locul, timpul, omul… însă, câteodată, ne este dor. Simțim nevoia să recompunem, să regăsim anumite situații sau persoane. Atunci ne întoarcem în amintiri. «I wish» este dorința de a retrăi momentul special cu persoana iubită, moment care poate dura o noapte, o lună sau o viață”, declară artistul.
 
Clipul piesei ne dezvăluie o poveste de dragoste scrisă pe corzile unei chitare, expusă pe un diapozitiv și rulată în imagini în clarobscur, ce transmit emoția întâlnirii cu acea persoană unică din viața unui om. Videoclipul este o producție HaHaHa Video Production, fiind regizat de Catrinel Dănăiață.
 
Smiley este artistul pop prin excelență. De la consacrarea lui ca vedetă, acum mai bine de zece ani, muzica românească nu mai arată la fel. Smiley a adus ritm, culoare, originalitate, dezinvoltură și dorința de a zâmbi. Orice postură, de producător, interpret, compozitor sau actor, e întâmpinată imediat de un succes molipsitor.
 
„I wish” este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music.
 


Tag-uri: Cat Music, HaHaHa Music Production, I wish, lansare, single, Smiley,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.848      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii