Smiley, indragostit desi n-am vrut!

18 mart.    1.795     

Smiley - Indragostit (desi n-am vrut)

Smiley se pregătește pentru albumul cu numărul patru. Primul single extras de pe noul album, care se anunță a fi cel mai complex material al artistului, se numește „Îndrăgostit (deși n-am vrut)”, iar de astăzi poate fi ascultat pe YouTube și pe smiley.ro.
 
„Se spune că atunci când te îndrăgostești, îți pierzi capul. Că e de vină chimia sau destinul, mai puțin contează. Important e să trăim acel moment și să ne dăm voie, fără niciun fel de teamă sau reținere, să simțim. Îndrăgostește-te și pierde-ți capul!”, spune Smiley.
 
„Îndrăgostit(deși n-am vrut)” este compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production. Piesa vine și cu un material video, după scenariul si regia lui Ionuț Trandafir. Videoclipul are o poveste aparent neobișnuită, un amestec inspirat de nebunie, curaj și emoție, care ne transpune cu totul în starea frumoasă a piesei.
 
După trei albume solo („În lipsa mea” – 2008, „Plec pe Marte” – 2010 şi „Acasă” – 2013) în care a investit pasiunea sa pentru muzică și a adus ritm, culoare și originalitate în muzica românească, Smiley urmează să lanseze, la începutul anului viitor, cel de-al patrulea album din carieră.
 
Interpret, producător, compozitor şi om de televiziune, Smiley este unul dintre cei mai complecși artiști români ai momentului. Cu fiecare single lansat ne surprinde prin sound-uri și ipostaze noi. Are propria casă de producție – HaHaHa Production, unde scrie zilnic povești muzicale de succes. Realizările sale i-au adus numeroase premii, iar anul acesta a devenit singurul artist român care a primit cea de-a șaptea nominalizare pentru Best Romanian Act în cadrul MTV EMA.
 
„Îndrăgostit(deși n-am vrut)” este o coproducție HaHaHa Production – Cat Music.
 


Tag-uri: Cat Music, Hahaha Production, Indragostit (desi n-am vrut), Smiley,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii