Snoop Dogg lanseaza „Peaches N Cream”

3 apr.    1.530     

Snoop Dogg

Daca in urma cu cateva zile, Snoop Dog ne prezenta primul single de pe albumul „Bush”, produs de catre Pharrell Williams, artistul lanseaza acum videoclipul piesei „Peaches N Cream”.
 
Piesa „Peaches N Cream” este compusa de catre Pharrell si este un featuring cu artistul R&B Charlie Wilson, iar videoclipul oficial este regizat de catre Aramis Israel si Hannah Lux Davis.
 
Snoop Dogg va lansa un nou material discografic, „Bush”, pe 12 mai, de aceasta data alaturi de Columbia Records. Materialul discografic este produs in intregime de catre Pharrell Williams si este un parteneriat cu Doggy Style Records.
 
Colaborarea istorica dintre Snoop Dogg si Pharrell Williams a inceput in urma cu mai bine de 10 ani si s-a concretizat in numeroase piese de succes. Pactul celor doi artisti vizeaza compunerea unor piese despre un prezent mai bun si un viitor ideal.
 
Albumul „BUSH” inseamna beaturi funk cu un mix de R&B si pop si este „diferit fata ce a fost facut pana acum” (Snoop Dogg). „BUSH” include o serie de colaborari cu numerosi artisti surpriza, iar Pharrell a declarat intr-un interviu ca albumul lui Snoop este mult mai bun decat al sau.
 
Snoop Dogg a vandut peste 35 de milioane de albume in intreaga lume si este de 20 de ani recunoscut drept unul dintre cei mai influenti artisti. Activitatea din muzica, film si televiziune, liga de fotbal Snoop Youthe Football League, moda si tehnologie il pozitioneaza pe Snoop Dogg drept un icon cultural, un adevarat antreprenor si filantropist.
 


Tag-uri: lansare, Peaches N Cream, Snoop Dogg,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.038      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.679      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.551      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii