Sore ne invita la mare sub „Umbrela ei de soare”

14 iun.    1.339     

Sore - Umbrela mea de soare

Sore lansează piesa sugestiv intitulată „Umbrela mea de soare”, compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production, care beneficiază de un videoclip realizat chiar de artistă.
 
„Mi-a plăcut extrem de mult vibe-ul piesei compusă alături de Theea Minculescu, Șerban Cazan și Smiley, mi s-a părut extrem de fresh și tocmai de aceea m-a inspirat să fac un clip natural, fără scenarii complexe și fără zeci de oameni în spatele camerei de filmat. Am imortalizat prima mea ieșire cu cortul la mare, o experiență diferită, dar extrem de frumoasă. ”, ne spune artista.
 
Sore este o talentată cântăreață de muzică pop și actriță de televiziune, care s-a remarcat pentru rolul său în primul serial muzical din România -„Pariu cu viața” și ca membră a trupei La La Band.
 
Din 2011, artista face parte din echipa HaHaHa Production și se concentrează asupra carierei sale solo în muzică. Primul succes l-a obținut cu piesa „Different”, despre care Sore spune că o descrie cel mai bine ca om și ca artist. Au urmat single-urile „Bad Boy is Back” feat. Dorian, „Beautiful Life”, alături de Mihai Ristea, „Dor să-ți fie dor”, prima piesă în limbă română, din cariera solo, „Inima” și „Magnet de frigider”.
 
„Umbrela mea de soare” este o coproducție HaHaHa Production și MediaPro Music.
 


Tag-uri: Hahaha Production, Media Pro Music, Sore, Umbrela mea de soare,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii