STATION 4 lanseaza single-ul „OCUPAT”

10 feb.    1.568     

Station 4 - Ocupat

Dupa ce Eric Turner, celebrul compozitor al piesei „Written in the Stars”, si-a exprimat bucuria intr-un teaser video, pentru faptul ca a lucrat cu echipa Mango Records si cu trupa Station 4, a venit si momentul ca publicul sa vada rezultatul final al acestei frumoase colaborari.
 
Mult asteptatul single al baietilor de la Station 4, numit „Ocupat”, se lanseaza azi, punand capat asteptarii fanilor trupei care si-au exprimat dorinta de a asculta cat mai repede piesa, prin numeroase mesaje private pe retelele de socializare.
 
Eric Turner, cunoscut in special pentru piesa „Written in the stars”, compusa pentru rapperul Tinie Tempah, dar si ca solist al trupei Street Fighting Man, a lucrat la piesa „Ocupat” alaturi de Mihai Gruia, Dorian Oswin si Mellina.
 
Versurile piesei „Ocupat” poarta semnatura lui Vescan, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati rapperi din Romania. De asemenea, Vescan, si-a pus amprenta si pe textul si povestea piesei cu cel mai puternic mesaj al anului 2014: „Poza de album”, pe care Mellina o canta alaturi de el.
 
„Am inregistrat noua piesa intr-o singura zi, ceea ce inseamna ca ni s-a potrivit perfect si ca structura si ca stare. Ne place mult noul nostru single, iar faptul ca am avut ocazia sa lucram cu un compozitor celebru, asa cum e Eric Turner, ne bucura foarte tare. Trupa noastra a devenit foarte unita in ultima vreme, mai ales de cand il avem si pe Aron alaturi de noi. Ne petrecem foarte mult timp impreuna, iesim in timpul liber, nu suntem doar colegi de trupa, ci si prieteni buni.” au declarat baietii de la Station 4.
 


Tag-uri: Eric Turner, lansare, Mango Records, Ocupat, single, Station 4,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.936      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.597      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.466      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii